WWW.OKO-KORD.HU

Az Öko-Kord Országos Nonprofit Kft. ezúton is szeretne köszönetet mondani partnereinek a 2010-es együttműködésért, és boldog, sikerekben gazdag, és zöldebb új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!


Legfrissebb híreinkLegfrissebb híreink
2011: Az szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű!

Az Öko-Kord új szolgáltatásának köszönhetően idén még egyszerűbben tehet a környezet megóvásáért! Az ország valamennyi INTERSPAR és Kaiser’s üzletébe, valamint a budapesti SPAR áruházakba telepített új gyűjtőpontoknak köszönhetően a lakosság mostantól kényelmesen, a bevásárlások alkalmával válhat meg az otthon anyagfajtánként gyűjtött hulladékoktól. A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat!

A cikk folytatódik a honlapon!A cikk folytatódik a honlapon!

Legjobb újrahasznosított műanyagtermék díj 2010

A TEFAL konyhai kellékei nyerték az EPRO (European Association of Plastics Recycling and Recovery Organisations) legjobb újrahasznosított műanyagot tartalmazó termékekre kiírt versenyét.

A cikk folytatódik a honlapon!A cikk folytatódik a honlapon!

Gyakorlatias környezetbarát fogadalmak az újévre

Az alábbi tippekkel, és fogadalmakkal azok számára kívánunk segítség nyújtani, akik szeretnének egyszerűen, de a környezet megóvása szempontjából annál eredményesebb változtatásokat eszközölni mindennapos életükben.

A cikk folytatódik a honlapon!A cikk folytatódik a honlapon!

© 2009 ÖKO-KORD Országos Nonprofit Kft. | Minden jog fenntartva! Leiratkozom a hírlevélrőlLeiratkozom a hírlevélről